• Header

Waar staan wij nu?


Helaas is Nederland sinds 15 december 2020 in een lockdown terecht gekomen. 
Wij hebben op last van het kabinet onze deuren weer moeten sluiten. Deze maatregelen duurde in ieder geval tot 19 januari en is nu zelfs verlengt naar 9 februari. 
We hebben een dubbel gevoel bij de maatregelen die jullie en ons bedrijf raken. 
Enerzijds begrijpen we dat het kabinet heeft ingegrepen, omdat het aantal besmettingen snel steeg en de medische zorg in een 'zwart scenario' dreigde te belanden. 
Anderzijds is het juist belangrijk dat mensen kunnen sporten en bewegen en invulling kunnen geven aan een gezonde(re)leefstijl. 
Bovendien zijn fitnesscentra de afgelopen maanden geen besmettingshaarden van COVID-19 geweest. Integendeel zelfs. 

De noodzakelijke overheidsmaatregel heeft grote gevolgen voor ons, maar ook voor jullie.
Juist in een periode dat een gezonde levensstijl en weerstand essentieel zijn, kunnen wij je daarin maar gedeeltelijk ondersteunen. 
We hopen vooral dat iedereen in beweging blijft, ook nu het niet mogelijk is om samen te komen en binnen te sporten, de maatregelen maken het zowel voor jullie als ons onmogelijk om je in het centrum te laten sporten. Wel kunnen onze leden natuurlijk gebruik maken van het aanbod dat wij aanbieden, zoals de FitsnackTV en de nieuwe functie's op de Bellevue App 'on Demand' en Meditatie.
Dat wij noodgedwongen gesloten zijn, wil namelijk niet zeggen dat we jullie  nu niet kunnen helpen bij een gezondere leefstijl of advies.

Uiteraard krijgen wij veel vragen met betrekking tot de betaling van abonnementsgelden. 
We hebben er alle begrip voor dat dit in de huidige situatie weer vragen oproept.
Ook in deze uitzonderlijke tijd gaan wij onze leden een compensatiemaatregel aanbieden, hier komen wij later op terug als we weten waar we staan.
We beseffen dat we opnieuw een beroep doen op jullie support en begrip, we zouden liever vandaag dan morgen de deuren voor jullie openen, maar de maatregelen laten dit niet toe.
Hopelijk keert alles weer snel terug naar het 'oude normaal' en we weer met plezier kunnen sporten en bewegen.

Heb je vragen, suggesties of opmerkingen, laat het ons weten. De deuren van onze club zijn verplicht gesloten, maar wij staan desondanks voor je klaar!


 

Nieuws

  • Waar staan wij nu?

    Helaas is Nederland sinds 15 december 2020 in een lockdown terecht gekomen....

    Lees meer
  • Nieuw!! PRO+ app ‘on demand’ workouts

    Bellevue PRO+ Als sportlid van  Bellevue heb je beschikking over de B...

    Lees meer
Meer nieuws