• Header

Voeding en Trainingscoach online

Voeding en trainingscoach online,

Ook online kan Bellevue jou ondersteunen bij een gezonde actieve levensstijl. Online biedt Bellevue, FitSnacks.TV aan. Met deze service bieden wij jou de mogelijkheid om op elk moment van de dag, waar je ook bent, bezig te kunnen zijn met sport, gezondheid en lifestyle.

BellevueFitSnacks.TV is een online tv-zender die toegankelijk is op laptop, pc, tablet, smartphone en tv (via Chromecast). Dit platform heeft een grote variatie aan korte work-outs voor iedereen. Daarnaast zijn er educatieve video's te vinden over training, lifestyle & voeding. Er staan ruim 500 video's op het platform en deze worden zeer regelmatig aangevuld.

Indien je graag gebruik wil maken van Bellevue FitSnacks.TV, vraag dan jouw eigen unieke ticketcode aan bij de receptie of beantwoord op deze e-mail. Maak vervolgens een BellevueFitSnacks.TV account aan op je PC of laptop via het inlogportaal van Sportcentrum Bellevue: https://fitsnacks.tv/club/bellevue en volg nauwkeurig het stappenplan dat je vindt het in PDF document in de bijlage. 

NB. Indien je al een FitSnacks.TV account hebt, dan kies je bij stap 1 voor optie B.

OPMERKING: De service is uitsluitend bestemd voor bestaande leden van Sportcentrum Bellevue. Het delen van jouw FitSnacks.TV account met niet-leden wordt niet op prijs gesteld en is bovendien strafbaar. Deel de inloggegevens dus niet met derden.

Sportcentrum Bellevue, de meest complete sportclub (leefstijl club) van Voorthuizen en omstreken. Of je nu wilt gaan fitnessen, groepslessen wilt gaan volgen, of een goede personal trainer zoekt; wij zorgen ervoor dat jij de doelstelling behaalt waarvoor je bij ons in eerste instantie bent gestart. 
Onze filosofie: ‘het is niet de truc om te starten maar om dit vol te blijven houden’!

 

Sportcentrum Bellevue in Voorthuizen is dé plek voor individueel Fitness, B-function en Personal Training. Bij Sportcentrum Bellevue ben je verzekerd van de beste begeleiding en de persoonlijke aandacht die nodig is om jou je doelstellingen te laten halen. Alle nieuwe leden starten met een Gratis Proefweek Fitness.

Nieuws

  • Binnenkort Outdoor Gym

    Braking News!  Binnenkort openen wij een overkapte Outdoor Gym&nbs...

    Lees meer
  • Outdoor lessen

    De zomertijd is ingegaan, temperaturen stijgen, avonden zijn langer, tijd voo...

    Lees meer
Meer nieuws