LIDMAATSCHAPSTEST

FAQ coronavirus

V: Is Sportcentrum Bellevue geopend?
A: Nee, onze club is tot en met 28 april 2020 gesloten.

V: Hoe lang blijft Sportcentrum Bellevue gesloten?
A: Wij zullen jullie per email informeren over eventuele wijzigingen die op basis van de maatregelen van de overheid plaats zullen vinden.

V: Ik wil graag thuis trainen om fit te blijven. Hoe doe ik dat?
A: Ondanks dat de sluiting door het Corona virus totale overmacht is, snappen we dat deze situatie ook voor jou enorm vervelend is. Daarom zijn wij met het hele team samen gekomen om direct actie te ondernemen en te zorgen dat jij ook in deze uitdagende periode fit en gezond blijft!

wij zijn blij om jou het volgende te kunnen aanbieden,

-Voeding en traningscoach online

-Fitsnack T.V. log in met de code SBVOOSB2164

- Volg onze thuis trainingen via You Tube

V: Kan ik mijn abonnement wijzigen vanwege de Covid-19?
A: Je kunt je lidmaatschap blijven gebruiken, inclusief de mogelijkheid om thuis te trainen. Voor wijzigingen aan je lidmaatschap zijn dezelfde regels als voorheen van toepassing.

V: Zal er compensatie geboden worden voor de tijdelijke sluiting van Bellevue.

A:Om zowel nu als in de toekomst voor jullie klaar te kunnen staan, zijn we afhankelijk van de contributie die we ontvangen. Hiermee kunnen we ons online en, straks als we weer open zijn, ons live aanbod blijven aanbieden, onze medewerkers in dienst houden en doorbetalen en de rest van onze vaste lasten blijven betalen. Vandaar dat we dit samen met onze leden op de volgende manier willen gaan doen: 

Optie 1: Support Your Club. 

Ik begrijp dat dit een overmachtsituatie betreft, daarom ga ik ermee akkoord dat mijn contributie gedurende de periode van sluiting gebruikt wordt om mijn club en haar medewerkers financieel te ondersteunen. Naast onze eeuwige dank voor deze bijzondere support, ontvang je van ons:

Optie 2: Sharing is Caring. 

Ik begrijp dat dit een overmachtsituatie betreft, maar kies voor een 50/50 regeling. Als de helft van mijn betaalde contributie gedurende de periode van sluiting gecompenseerd wordt door het reeds betaalde contributiebedrag in de eertste 5 maanden (10% p/mnd) in mindering te brengen op de dan betaalde contributie.

Optie 3: Volledige Compensatie. 

Ik begrijp dat dit een overmachtsituatie betreft, maar kies toch voor een volledige compensatie. Als mijn betaalde contributie gedurende de periode van sluiting gecompenseerd wordt door deze gedurende de periode van sluiting gecompenseerd wordt door het reeds betaalde contributiebedrag in de eertste 5 maanden (20% p/mnd) in mindering te brengen op de dan betaalde contributie.

Wanneer we weer geopend zijn kun je je voorkeur bij ons aangeven door een formulier in te vullen bij de receptie. 

V: Ik wil graag opzeggen! Kan dit direct of pas aan het einde van mijn lidmaatschap?
A: Wat jammer om te horen dat je je lidmaatschap op wilt zeggen! De huidige situatie is geen geldige reden om je lidmaatschap per direct op te zeggen. Voor een opzegging van je lidmaatschap zijn dezelfde regels als voorheen van toepassing.

V: Ik betaal abonnementsgeld terwijl ik niet kan sporten, klopt dat?
A: Ja, zie vraag compensatie.

V: Sportcentrum Bellevue heeft de automatische incasso gedaan, terwijl de clubs dicht zijn?
A: Ja, we zijn bewust van dit ongemak voor onze leden en daarom zie vraag compensatie. 

Blijf thuis bij (milde) verkoudheidsklachten! 

Gratis Proefweek Fitness

Sportschool Sportcentrum Bellevue in Voorthuizen helpt jou die 1e stap zetten. Daarom nodigen wij je uit voor een Gratis Proefweek Fitness. Zodat je zelf ervaart dat fitness bij Sportcentrum Bellevue bij jou past.

MEER INFORMATIE
Geplaatst op 2022-09-10

Boksfit

VANAF 21 SEPEMBER! BOKSFIT!   Boksfit is zowel voor mannen als vrouw...

Geplaatst op 2022-04-04

Outdoor FIT

Nieuwe les outdoor FITEen complete buiten fitness training in kleine groepjes...

Geplaatst op 2022-01-30

Luxe Zonnebank met airco

ONZE COMFORTABELE  ZONNEBANK! Zonnen geeft een zomers gevoel, je voelt ...