GRATIS
LIDMAATSCHAP- TEST
KLIK HIER

Disclaimer

De voorwaarden van deze disclaimer zijn van toepassing op www.sportcentrumbellevue.nl. Door deze website te bezoeken en/of de op of via deze website aangeboden informatie te gebruiken, verklaart u zich akkoord met de toepasselijkheid van deze disclaimer en privacystatement.

Gebruik van de website
De informatie op deze website is uitsluitend bedoeld als algemene informatie. Er kunnen geen rechten aan de informatie op deze website worden ontleend. Hoewel Sportcentrum Bellevue met het samenstellen en onderhouden van deze website zorgvuldig gebruik maakt van bronnen die betrouwbaar geacht worden, kan Sportcentrum Bellevue niet instaan voor de juistheid, volledigheid en actualiteit van de geboden informatie. Sportcentrum Bellevue garandeert evenmin dat de website foutloos of ononderbroken zal functioneren. Afname van een van de producten/diensten van Sportcentrum Bellevue via deze website garandeert u niet van resultaat, de resultaten verschillen per persoon. Sportcentrum Bellevue wijst iedere aansprakelijkheid ten aanzien van de juistheid, volledigheid, actualiteit van de geboden informatie en het (ongestoord) gebruik van deze website nadrukkelijk van de hand.

Informatie van derden, producten en diensten
Wanneer Sportcentrum Bellevue links naar websites van derden weergeeft, betekent dit niet dat de op of via deze websites aangeboden producten of diensten door Sportcentrum Bellevue worden aanbevolen. Sportcentrum Bellevue aanvaardt geen aansprakelijkheid en geen enkele verantwoordelijkheid voor de inhoud, het gebruik of de beschikbaarheid van websites waarnaar wordt verwezen of die verwijzen naar deze website. Het gebruik van dergelijke links is voor eigen risico. De informatie op dergelijke websites is door Sportcentrum Bellevue niet nader beoordeeld op juistheid, redelijkheid, actualiteit of volledigheid.

Informatie gebruiken
Sportcentrum Bellevue behoudt zich alle intellectuele eigendomsrechten en andere rechten voor met betrekking tot alle op of via deze website aangeboden informatie (waaronder alle teksten, grafisch materiaal en logo’s). Het is niet toegestaan informatie op deze website te kopiëren, te downloaden of op enigerlei wijze openbaar te maken, te verspreiden of te verveelvoudigen zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Sportcentrum Bellevue of de rechtmatige toestemming van de rechthebbende. U mag informatie op deze website wel afdrukken en/of downloaden voor eigen persoonlijk gebruik.

Wijzigingen
Sportcentrum Bellevue behoudt zich het recht voor de op of via deze website aangeboden informatie, met inbegrip van de tekst van deze disclaimer en privacystatement, te allen tijde te wijzigen zonder hiervan nadere aankondiging te doen. Het verdient aanbeveling periodiek na te gaan of de op of via deze website aangeboden informatie, met inbegrip van de tekst van deze disclaimer, is gewijzigd.

Toepasselijk recht
Op deze website en de disclaimer is het Nederlands recht van toepassing. Alle geschillen uit hoofde van of in verband met deze disclaimer zullen bij uitsluiting worden voorgelegd aan de bevoegde rechter in Nederland.

7 Dagen
Gratis Fitness
Klik hier!

Sportschool Sportcentrum Bellevue in Voorthuizen helpt jou die 1e stap zetten. Daarom nodigen wij je uit voor 7 Dagen Gratis Fitness. Zodat je zelf ervaart dat fitness bij Sportcentrum Bellevue bij jou past.

MEER INFORMATIE
Geplaatst op 2022-09-10

Boksfit

VANAF 21 SEPEMBER! BOKSFIT!   Boksfit is zowel voor mannen als vrouw...

Geplaatst op 2022-04-04

Outdoor FIT

Nieuwe les outdoor FITEen complete buiten fitness training in kleine groepjes...

Geplaatst op 2022-01-30

Luxe Zonnebank met airco

ONZE COMFORTABELE  ZONNEBANK! Zonnen geeft een zomers gevoel, je voelt ...