LIDMAATSCHAPSTEST

Personal training in Voorthuizen

Iedereen verlangt ernaar om zich goed te voelen. Je gezondheid speelt hierin een belangrijk rol. Wij geloven dat regelmatig bewegen goed is voor lichaam en geest. Het helpt je gewicht te verliezen, of om jouw gewicht op peil te houden en je fitter te voelen. Ook slaap je beter en helpt het om stress tegen te gaan.


                     

Wij zijn er 100% voor jou. Zodat jij je fit en gezond kunt voelen. Ons ijzersterke en gekwalificeerde team staat voor je klaar en ondersteunt je bij het overwinnen van jouw persoonlijke uitdaging. De beste resultaten behaal je met de juiste training en voeding die volledig op jou is afgestemd. Wij hebben enorm veel mogelijkheden in huis om jou doel te behalen.

VOEDING

Voeding is ontzettend belangrijk! Hoe hard jij ook werkt en je eet niet volgens plan, dan zal je nooit het ideale doel bereiken wat je voor ogen hebt! Voordat jij begint aan het PT traject gaan wij eerst analyseren waaruit jouw voedingsgewoontes bestaan.
Nadat deze goed in beeld zijn gebracht, gaan wij waar nodig een aantal positieve veranderingen in jouw dagelijkse voedingspatronen doorvoeren. Dit in plaats van ingrijpende maatregelen te nemen die niet noodzakelijk zijn! Je kunt van ons
verwachten dat wij zorgvuldig omgaan met het integreren van jouw nieuw voedinsplan in jou bestaande levensstijl.

 
 

Je gaat bij ons NIET op dieet! Het is de bedoeling dat wij jou op het juiste spoor zetten en gezonde eetgewoonte te aanleren voor de lange termijn. In het samengestelde voedingsplan zitten alle voedingsstoffen in de juiste hoeveelheid zoals koolhydraten, eiwitten en vetten die jou lichaam nodig heeft. Sommige klanten zullen baat hebben bij bepaalde voedingssupplementen, hierbij kunnen wij uitstekend adviseren welke het beste bij jou passen.

 

               
                                                                                                

 

Benieuwd naar Personal Training bij Sportcentrum Bellevue? Vul het onderstaande formulier in en ontvang een Gratis Proefweek Fitness

Zet die 1e stap en vul onderstaand formulier in. We nemen binnen 1 werkdag contact met je op voor een persoonlijke kennismaking.

 

 

 


Sportcentrum Bellevue in Voorthuizen is dé plek voor individueel fitness, online coaching, wellness en personal training. Bij Sportcentrum Bellevue ben je verzekerd van de beste begeleiding en de persoonlijke aandacht die nodig is om jou je doelstellingen te laten halen. Alle nieuwe leden starten met een Gratis Proefweek Fitness.

Gratis Proefweek Fitness

Sportschool Sportcentrum Bellevue in Voorthuizen helpt jou die 1e stap zetten. Daarom nodigen wij je uit voor een Gratis Proefweek Fitness. Zodat je zelf ervaart dat fitness bij Sportcentrum Bellevue bij jou past.

MEER INFORMATIE
Geplaatst op 2022-09-10

Boksfit

VANAF 21 SEPEMBER! BOKSFIT!   Boksfit is zowel voor mannen als vrouw...

Geplaatst op 2022-04-04

Outdoor FIT

Nieuwe les outdoor FITEen complete buiten fitness training in kleine groepjes...

Geplaatst op 2022-01-30

Luxe Zonnebank met airco

ONZE COMFORTABELE  ZONNEBANK! Zonnen geeft een zomers gevoel, je voelt ...