LIDMAATSCHAPSTEST

Groepslessen

 • B-Function

  B-Function

  Met B-Function verleg je je fitnessgrenzen. Het is bovendien de snelste manier om vet te verbranden met behoud van spiermassa. De professionele instructeurs motiveren iedereen optimaal om het zo lang mogelijk vol te houden. Dat er flink gezweet gaat worden, is ...

  Lees meer
 • Club-Power

  Club-Power

  Wat is Club Power? Club Power is een zeer effectieve groepstraining waarbij je gebruik maakt van een halter met gewichten. De zwaarte van de gewichten wordt aangepast aan jouw wensen...

  Lees meer
 • Yoga

  Yoga

  Wat is Yoga? Yoga is een training waarmee je werkt aan je lichaam en geest. Fitheid is veel meer dan fysiek sterk zijn, ook je geest moet in conditie zijn.

  Lees meer
 • B-Core

  B-Core

  Wat is B-Core? B- Core is een efficiënte workout om in slechts 30 minuten op een snelle én verantwoorde manier je kernspieren te trainen.

  Lees meer
 • Battle

  Battle

  Battle is voor zowel mannen als vrouwen, beginneling of gevorderd. Tijdens de training komen spieren en uithoudingsvermogen allemaal aan bod. En vooral heel veel plezier.

  Lees meer
 • B-Grit

  B-Grit

  Met B-Gritt verleg je je fitnessgrenzen. Het is bovendien de snelste manier om vet te verbranden met behoud van spiermassa.

  Lees meer
 • Club Cycle

  Club Cycle

  Club Cycle is een indoor fietsprogramma voor iedereen die wil afslanken en wil werken aan de conditie.

  Lees meer
 • Club Step

  Club Step

  Clubjoy Step® is voor iedereen, die doelgericht wil trainen. Verschillende soorten muziek wisselen elkaar af in een lekker tempo. De oefeningen zijn door jou goed te volgen. Je bil- en beenspieren zijn hard aan het werk, terwijl plezier in deze workout centraal staat.

  Lees meer
 • Fit & Shape

  Fit & Shape

  ClubJoy Fit & Shape® is de meest gevarieerde groepsles van ClubJoy met een breed scala aan oefeningen uitgevoerd op geweldige muziek van toen en nu. Je werkt op plezierige wijze aan je coördinatie, snelheid, bewegelijkheid, hart- en longconditie, kracht, een positieve

  Lees meer

Gratis Proefweek Fitness

Sportschool Sportcentrum Bellevue in Voorthuizen helpt jou die 1e stap zetten. Daarom nodigen wij je uit voor een Gratis Proefweek Fitness. Zodat je zelf ervaart dat fitness bij Sportcentrum Bellevue bij jou past.

MEER INFORMATIE
Geplaatst op 2022-09-10

Boksfit

VANAF 21 SEPEMBER! BOKSFIT!   Boksfit is zowel voor mannen als vrouw...

Geplaatst op 2022-04-04

Outdoor FIT

Nieuwe les outdoor FITEen complete buiten fitness training in kleine groepjes...

Geplaatst op 2022-01-30

Luxe Zonnebank met airco

ONZE COMFORTABELE  ZONNEBANK! Zonnen geeft een zomers gevoel, je voelt ...